FAQ

Kome je namijenjen SPIRU-TEIN?

Osobama na dijeti:

Preporučamo zamjenu jednog od dnevnih obroka (ručka, užine ili večere) obrokom SPIRU-TEINA. Jednim obrokom SPIRU-TEINA osigurali ste enescijalne hranjive tvari: vitamine, minerale, aminokiseline, antioksidanse i vlakna. Funkcionalan je jer donosi bogatstvo hranjivih tvari u malo kalorija, a bogatim okusom daje osjećaj sitosti koji tražimo u hrani.

Zaposlenima s malo vremena i osobe koje rade uredski sjedeći posao:

SPIRU-TEIN je idealan za osobe koje ne stižu hranom osigurati organizmu sve što mu je potrebno, odlično se uklapa u današnji način života i idealno je rješenje za kontrolu dnevnog unosa hrane. Stresan uredski život zahtijeva sve potrebne vitamine i minerale, a manjak kretanja povećava potrebu za unosom vlakana za probavu. SPIRU-TEIN daje tijelu sve potrebne vitamine, minerale, vlakna i antioksidanse u samo 99 kcal.

Sportašima za oporavak nakon treninga i ljude koji žele živjeti zdravo:

Aktivan, sportski način života iziskuje povećanu potrebu za hranjivim tvarima i energijom. Kod povećane aktivnosti organizmu treba više vitamina, minerala i proteina za pravodobnu regeneraciju mišića. SPIRU-TEIN je ukusan i brzo spreman obrok za oporavak nakon tjelsene aktivnosti i odličan nemastan izvor proteina u prehrani aktivne osobe. SPIRU-TEIN je potpuni hranjivi, visokopreotinski obrok za povratak tjelesne energije.

Je li SPIRU-TEIN proizvod namijenjen sportašima i bilderima?

SPIRU-TEIN je proizvod namijenjen svim dobnim skupinama, radi se o zdravom i hranjivom zamjenskom obroku izvrsnog okusa koji pozitivno utječe na kvalitetu života i zdravlje, odličan je u primjeni kao dijetetski proizvod za mršavljenje, i za razliku od svih ostalih sličnih proizvoda na tržištu, posebno je dobar za žene, zbog svih gore navedenih razloga.

Je li SPIRU-TEIN proizvod za mršavljenje?

SPIRU-TEIN je dijetetski proizvod i svakako se može primjeniti za regulacije tjelesne težine ili gubitak kilograma, iz razloga što je to kvalitan zamjenski obrok koji u sebi sadrži vrlo malo kalorija, zdrav je i ima iznimno povoljan učinak na metabolizam.

Zašto u SPIRU-TEIN ima samo 14 g proteina po obroku?

SPIRU-TEIN nije visoko preteinski obrok niti je prvenstveno namijenjen profesionalnim body builderima i sličnim skupinama. To je zamjenski obrok uravnoteženog, optimalnog sastava koji je pogodan kako za sportaše, tako i za sve ostale skupine ljudi.

Koliko dugo trebam koristiti SPIRU-TEIN?

Nema točnog odgovora na to pitanje. SPIRU-TEIN je koristan za zdravlje, to je zdravi dijetetski proizvod i nema razloga zašto ga ne bi koristili svakodnevno. Jedina nuspojava korištenja SPIRU-TEINA je da će se svatko osjećati bolje i zrdavije.

U koje doba dana treba popiti Spiru-Tein?

Kada vama odgovara, odnosno koji obrok želite zamijeniti. Ukoliko želite mršaviti, najbolje je SPIRU-TEIN popiti umjesto večere, kako bi smanjili unos kalorija prije odlaska za spavanje..

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem besplatnog info telefona 0800 74 77 ili putem e-maila: info@medikor.hr