Kako koristiti SPIRU-TEIN?

SPIRU-TEIN je shake koji ti može pomoći izgubiti kilograme ili održati željenu težinu. Možeš ga uklopiti u svoj svakodnevan život na način da njime zamijeniš jedan od obroka u danu ili ga uzmeš kao međuobrok umjesto nezdravih grickalica. Uvjerili smo se da je odličan za korištenje na poslu, kad ti treba nešto ukusno, a zdravo i gotovo u par sekundi. Pun je vitamina pa će te napuniti energijom i udaljiti od nezdravih opcija.

Početak korištenja

Prije svega, odaberi okus i veličinu pakiranja SPIRU-TEINA koje želiš. SPIRU-TEIN dolazi u šest različitih okusa: čokolada, vanilija, trešnja-čokolada, jagoda, borovnica i cookies i tri pakiranja: za 1 dan, 15 dana i 31 dana. Ukoliko prvi put uzimaš SPIRU-TEIN preporučujemo da isprobaš sve okuse i odabereš omiljeni za 15 ili 31 dan.

Priprema:

U shaker ili blender ulij 2,5 dl malomasnog hladnog mlijeka ili vode. U mlijeko/vodu stavi jednu vrećicu SPIRU-TEINA za 1 dan ili jednu mjericu koja je priložena u svakom pakiranju za 15 i 31 dan. Pripazi da je shaker dobro zatvoren, dobro protresi ili kratko izmiksaj u blenderu i tvoj SPIRU-TEIN obrok je spreman. Uživaj!

U koje doba dana trebam popiti SPIRU-TEIN?

SPIRU-TEIN možeš popiti kada ti odgovara, ovisno o tome koji obrok želiš zamijeniti. Ukoliko želiš mršaviti najbolje je SPIRU-TEIN popiti umjesto večere, kako bi smanjili unos kalorija prije odlaska na spavanje. Preporučamo da SPIRU-TEIN popiješ jednom do najviše dva puta u danu.

Pogledaj naš besplatan plan prehrane koji će optimizirati korištenje SPIRU-TEINA, bez previše odricanja i bez intenzivnih restrikcija. Jedino što tražimo od tebe je da malo pripaziš što jedeš 🙂

  • Neke od opcija kako možeš uzimati SPIRU-TEIN:
  • Kao doručak, ujutro čim se probudiš
  • Na poslu umjesto nezdravog fast food obroka
  • Kao međuobrok između doručka i ručka ili ručka i večere (u tom slučaju za ručak pojedi manje nego uobičajeno)
  • Umjesto ručka
  • Umjesto večere
  • Nakon treninga za oporavak mišića

Koliko dugo trebam koristiti SPIRU-TEIN?

Nema razloga zašto SPIRU-TEIN ne bi koristili svakodnevno. Jedina nuspojava korištenja SPIRU-TEINA je da ćeš se osjećati bolje i zadovoljnije.

 

Većina naših kupaca i mi smatramo da SPIRU-TEIN ima izvrstan okus… Još je bolji ako shakeu dodate voće 😉