O Spiru-Teinu

Tko smo mi?

Hvala na pitanju 🙂

SPIRU-TEIN je savršen shake američkog proizvođača vitamina Natural Organics sa sjedištem u New Yorku. U Hrvatsku ga je doveo Medikor koji ima već 20 godina iskustva u odabiru sjajnih proizvoda za zdrav život.

Želja nam je promovirati aktivan, zdrav, balansiran životni stil. Nadamo se da ćemo kroz širenje informacija o tome koliko je važno zdravo se hraniti i baviti fizičkom aktivnosti utjecati na poboljšanje životnog stila naših klijenata. Za promociju i komunikaciju često koristimo Facebook.

Nikada ne promičemo odlazak na dijetu jer vjerujemo da je zdrava prehrana stil života a ne jednokratna stvar. SPIRU-TEIN nije samo odličan način za početak zdravijeg, aktivnijeg načina života već se može odlično uklopiti u već aktivan životni stil.

Pogledaj naš besplatan plan prehrane koji će optimizirati korištenje SPIRU-TEINA, bez previše odricanja i bez intenzivnih restrikcija. Jedino što tražimo od tebe je da malo pripaziš što jedeš 🙂

Kako djeluje SPIRU-TEIN?

SPIRU-TEIN je shake koji ti može pomoći izgubiti kilograme ili održati željenu težinu. Možeš ga uklopiti u svoj svakodnevan život na način da njime zamijeniš jedan od obroka u danu ili ga uzmeš kao međuobrok umjesto nezdravih grickalica. Uvjerili smo se da je odličan za korištenje na poslu, kad ti treba nešto ukusno, a zdravo i gotovo u par sekunda. Pun je vitamina pa će te napuniti energijom i udaljiti od nezdravih opcija.

Sastojci

SPIRU-TEIN je tako koncipiran da pruži sve što tvome tijelu treba: esencijalne sastojke proteina (protein riža + grašak + soja), sve dnevno potrebne vitamine, minerale i ostale hranjive tvari poput enzima, spiruline i vlakana. Djeluje zasitno, hrani mišiće i daje energiju potrebnu za mršavljenje odnosno zdravu kontrolu težine.

Preporučene hranjive vrijednosti