Pijem shakeove i mršavim

Pijem shakeove i mršavim

Pijem shakeove i mršavim 😉

Proteinski shakeovi za mršavljenje su niskokalorični napici koji sadrže viši udio proteina, obično oko 15 grama i uz to masti i ugljikohidratima. Obroci s visokim proteinskim udjelom pomažu u održavanju mišića za vrijeme mršavljenja, sporije se probavljaju pa nas iz tog razloga dulje drže sitim.

Shakeovi se koriste kao zamjena za neki od kritičnih obroka u danu. Koji je to obrok najbolje procijenite sami.

Ako ste na poslu previše zauzeti i ne stignete pripremiti obrok unaprijed već ste osuđeni na brzu hranu i proizvode iz pekare, onda je to vaš kritičan obrok. Ako ste tijekom dana disciplinirani, a navečer imate pojačanu glad, tada taj obrok zamijenite proteinskim napitkom. Također, ako ste neprestano u pokretu i nedostaje vam energije, a opet želite održati lijepu figuru, ubacite shake kao brzi međuobrok koji će zadovoljiti vaše želje.

Jednostavni su za pripremu: prašak pomiješajte s malomasnim mlijekom ili vodom i dobro promiješajte. To je sve!

Sve ove kvalitete ima i SPIRU-TEIN, ukusan hranjivi obrok koji vam može pomoći izgubiti kilograme i održati željenu težinu. SPIRU-TEIN sadrži sve što je potrebno vašem tijelu: vitamine, minerale, vlakna i enzime.

Bilo da ste u pokretu i nemate vremena za obrok i pokušavate smršavjeti ili jednostavno želite utažiti želju za slatkim SPIRU-TEIN vam nudi rješenje u obliku ukusnog shakea u 6 različitih okusa: čokolada, vanilija, trešnja-čokolada, jagoda, cookies i borovnica.

Posted in Nekategorizirano.